Organizator: Udruga G.E.T.

Pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske

Zlatni sponzor

Željka Balja

zeljka-balja
Željka Balja, diplomantica turizma sveučilišnog smjera (dipl.tur. (UN)), voditeljica zdravstvenoga turizma, specijalizantica za oglašavanje i odnose s javnošću; WSET 1 level i Vinoliva Boriskola

PREDSTAVLJANJE

Željka Balja rođena je 11. siječnja 1983. godine u Zagrebu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Obrazovanje je nastavila na Fakultetu za turizam u Sloveniji, gdje je stekla zvanje diplomantice turizma sveučilišnog smjera. Na matičnom fakultetu nagrađena je statuom „Zeleni kompas“ i rektorovom nagradom za doprinos i akademska postignuća studenata kao najbolji student generacije za 2016. godinu. Trenutačno je na istoimenom fakultetu apsolventica na magisteriju turizma.

Po prirodi je vrlo dinamična osoba, pa je tako kroz mnogobrojne prezentacije proizvoda i usluga te sudjelovanja s obiteljsko-poljoprivrednim gospodarstvima, tvrtkama i zajednicama, kao i sudjelovanja u organizacijama festivala, konferencija i edukacija, stekla različita znanja, iskustva i vještine.

Za svoju svestranost i organizacijske sposobnosti te vođenje administracije od strane odbora Hrvatskih poštanskih tajnica (HPT), nagrađena je kao najbolja EA tajnica u Republici Hrvatskoj u 2017. godini u kategoriji malog poduzetništva.

U proteklih pet godina, specijalizirala se za oglašavanje i odnose s javnošću, voditeljicu zdravstvenog turizma te uspješno završila prvi stupanj WSET - Wine and Spirit Trust edukacije.

Dvije godine za redom bila je članica FIJET – Hrvatska, udruge turističkih pisaca i novinara u turizmu, a pokrenula je i vlastiti blog naziva Autentika, s kojim prati i opisuje događaje u turizmu.

Vodila je eno-gastro konferencije, sudjelovala kao panelistica, a česti je i gost predavač na raznim sveučilištima.

U privatnom angažmanu uz mnogobrojne suradnike bila je i voditeljica humanitarne akcije za potrebite obitelji i djecu s posebnim potrebama.


X
j

Brončani sponzori

Sponzori

Pokrovitelji

© G.E.T. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper